Σελίδες

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Awards !!

Καλησπέρα σε όλη την blogoπαρέα !!
Κατ'αρχήν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη που δέν κάνω τόσο συχνές αναρτήσεις και έχω χαθεί γενικώς, αλλά τελευταία δέν είμαι και στα καλύτερά μου. Μετά όμως απο τόσα τιμητικά και όμορφα βραβεία που μου χαρίσανε κάποιες πολύ αγαπημένες blogoφίλες, ήρθε η ώρα να κάνω μία ανάρτηση γιατί θέλω να τις ευχαριστήσω !! Πραγματικά...κάθε φορά που βραβέυει κάποιος το blog μου χαίρομαι πάρα πολύ και συγγνώμη που δέν ανταποκρίνομαι αμέσως !
Θα ξεκινήσω με την πολυαγαπημένη μου Φανή (fanypap.blogspot.com) που μοιράστηκε μαζί μου..όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία παρακαλώ απο τα βραβεία της και την ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ...σε λατρέυω Φανούλα μου γλυκειά...και χωρίς βραβεία εννοείται !!
Το πρώτο βραβείο που μου χάρισε είναι το "Sunshine Blogger Award" και μου το είχε χαρίσει πρίν λίγο καιρό...πραγματικά είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά καλή μου Φανή...σε ευχαριστώ πολύυυ.....!!!


Το δέυτερο βραβείο..με αυτό το όμορφο νεραιδένιο δέντρο είναι το Lovely blog award !!
Kαι πάλι σε ευχαριστώ πολύ Φανή μου !!! 

...και το τρίτο βραβείο της Φανής είναι το βραβείο του Ευέλικτου blogger !!


Τί να πώ Φανή μου μετά απο τόσα τιμητικά βραβεία που μοιράστηκες μαζί μου ;!!!...Να είσαι πάντα καλά...γερή και δυνατή για να δημιουργείς κι εμείς να θαυμάζουμε...είσαι υπέροχος άνθρωπος και καλλιτέχνης !!!

Το τέταρτο βραβείο το παρέλαβα απο την πολυαγαπημένη μου γατονεράιδα Marie  
( marie-meraki.blogspot ) !!!
Γλυκειά και ταλαντούχα φίλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ για άλλη μιά φορά !!!  Είναι το βραβείο Δημιουργικού blogger !!! 

Τιμή μου αγαπημένη μου Μαρία !! Πολύ όμορφο βραβείο !!!

 Τα τρία απο τα τέσσερα αυτά τιμητικά βραβεία μου ζητάνε να αναφέρω και 10 πράγματα για'μένα, το ένα δηλαδή μου ζητάει να αναφέρω 7 πράγματα για'μένα, αλλά θα εκμεταλλευθώ το γεγονός ότι τα αναρτώ όλα μαζί και θα αναφέρω 10 πράγματα για'μένα προς ανταπόκριση όλων των βραβείων....ελπίζω να μην σας πειράζει που σπάω τους κανόνες αλλά να σας πώ την αλήθεια δέν μπορώ να σας πώ τόσα πολλά χωρίς να παρασυρθώ και να γράφω με τις ώρες και...χμμ...λοιπόοον........εντΑξει...το παραδέχομαι...βαριέμαι και λίγο ( γι'αυτό δέν θα γράψω ούτε στα αγγλικά αυτή τη φορά).....:οΔ...έλα..πάμε.. πάμε, να σας πώ 10 πράγματα...πολλά μου φαίνονται κι αυτά....χμμ...λοιπόν...

1) Είμαι ένας άνθρωπος κοινωνικός αλλά και ντροπαλός...άλλες φορές ζωηρός κι ενδιαφέρον και άλλες φορές πιό κλειστός και κάπως βαρετός αλλά πάντα ονειροπόλος και διακριτικός...πώς τα λέω...:ο) !
2) Εκτός απο το να φτιάχνω κοσμήματα μου αρέσει πολύ και να πλέκω και θέλω να μάθω όσα περισσότερα γίνεται για αυτή την υπέροχη τεχνική αλλά τελευταία έχω αρχίσει και λίγο  να ζωγραφίζω !! Τώρα που φθινοπώριασε πάντως άρχισα πάλι να ασχολούμαι με βελόνες και κουβάρια !!
3) Το φθινόπωρο μου αρέσει επίσης πολύ γιατί είναι η εποχή των μανιταριών !! Μου αρέσουν πολύ τα μανιτάρια..απο όλες τις απόψεις !!
4) Θα ήθελα να έμενα σε ένα δεντρόσπιτο στο δάσος !!!
5) Το πιό αγαπημένο μου νησί είναι ένα μακρινό νησί...η Σαμοθράκη !!! Το σκέφτομαι συνέχεια αυτό το πανέμορφο μέρος το οποίο έχω επισκεφθεί στο παρελθόν τρείς φορές και θέλω να το επισκεφθώ έστω μιά φορά ακόμα και να χαθώ στα μαγικά νεραιδένια του δάση, να κοιμηθώ δίπλα απο το ποτάμι, να αντικρύσω πάλι τους κρυστάλλινους καταρράκτες του και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην άγριά του θάλασσα !! Μιά μέρα λέω να κάνω μιά ειδική ανάρτηση γι'αυτό το μέρος το οποίο αναμφίβολα κατοικείται απο διάφορων ειδών ξωτικά!!
6) Μου αρέσουν πολύ τα βιβλία και οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας !!
7) Μου αρέσει πολύ να παρατηρώ μικρές λεπτομέρειες στη φύση...τα φύλλα και τα λουλούδια...τις ρίζες...τα ζουζούνια...τα πουλιά...και διάφορα άλλα και να συλλέγω διάφορα επίσης...ξύλα...φύλλα...καρπούς...βότσαλα...φτερά... !!
8) Άλλο ένα νησί..ένας τόπος που λατρέυω, είναι η Ικαρία !! Λατρέυω τους ανθρώπους της και τα ξέφρενα πανηγύρια της....τα μαγικά της μέρη και τις αξέχαστες μαγικές αναμνήσεις που μου έχει χαρίσει !!!
9) Πρέπει να αρχίσω γυμναστική επειγόντως γιατί το σώμα μου δέν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό με πάει πίσω και στην δημιουργία καθώς κουράζομαι εύκολα !  
10) Προσπαθώ να γίνω πιό δημιουργική καί στην κουζίνα και να αρχίσω να έχω πιό ποικίλες γνώσεις...άν και...έχω μέλλον ακόμα...χάχά...;ο) 

        
Θέλω να ευχαριστήσω όμως πολύ και την αγαπημένη και ταλαντούχα blogoφίλη Αγγελική..το γνωστό μας Μπλεγμένο κουβάρι η οποία μου χάρισε αυτό το πολύ γλυκό και όμορφο βραβείο....


    
Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου !!! Πολύ χαίρομαι που μοιράστηκες μαζί μου το κόκκαλό σου...έεε.. το βραβείο σου ήθελα να πώ.. χίχί !!! Γούφ...γούφ...κουνάω την ουρά μου με τρέλα !!
Οι κανόνες αυτού του βραβείου είναι να απαντήσω στις εξής ερωτήσεις...

1) Ποιά είναι η αγαπημένη σου ράτσα σκύλου;
Δέν έχω κάποια αγαπημένη !!! Όλα τα σκυλάκια είναι αγαπημένα..είτε είναι ράτσα είτε όχι !!
2) Σε ποιό ζώο έχεις ιδιαίτερη αδυναμία;
Όλα τα ζώα είναι όμορφα και ξεχωριστά και όλα υπάρχουν για κάποιο σοφό λόγο στη φύση.  Με στενοχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι το ζώο που λέγεται άνθρωπος δέν έχει κατανοήσει ακόμα πως κάνει το μεγαλύτερο κακό στη φύση και εκμεταλλέυεται και  σκοτώνει τα άλλα ζώα μόνο και μόνο για να πλουτίζει και με τους πιό βάρβαρους τρόπους !! Δείτε για παράδειγμα τις αθώες φώκιες και τα αθώα μωράκια τους...ή τους αθώους ελέφαντες και τα αθώα μωράκια τους...ή το παράνομο εμπόριο κατοικιδίων και πουλερικών στις υπαίθριες αγορές και στα pet shop κάτω απο άθλιες συνθήκες.. ή τα ζώα σε τσίρκο (που έυχομαι πιά να έχουν απαγορευτεί )...ή τα βάρβαρα πειράματα απο μεγάλες εταιρίες καλλυντικών και πάει λέγοντας...δέν τελειώνει η βαρβαρότητα του ζώου που λέγεται άνθρωπος...ευτυχώς υπάρχουν ακόμα και λογικοί, συναισθηματικοί άνθρωποι που παλέυουν για τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των ζώων... και πρέπει όλοι να το κάνουμε αυτό !
3) Έχεις κατοικίδιο κι άν ναί, τί ζωάκι ;
Στο σπίτι μου μένω με τέσσερις γάτους και πρίν αλλάξω κατοικία και φύγω απο το οικογενειακό μας σπίτι έμενα με τον σκύλο μας τον Ρόκυ, ο οποίος είναι τώρα 16 χρονών, αρκετά μεγάλος αλλά κρατιέται καλά ακόμα ο γλυκούλης μου, και τον αγαπώ πάααρα πολύ...τόσα έχουμε περάσει μαζί του και μου λείπει που δέν τον βλέπω τόσο συχνά...θα πάω να τον δώ σύντομα !!
4) Εσύ πώς περνάς τα απογέυματα με τους καλύτερούς σου φίλους ;
Με τους δίποδους φίλους μου περνάω τα απογέυματα πίνοντας ροφήματα, συζητώντας και ακούγοντας μουσική ή πηγαίνοντας καμιά βόλτα για ρόφημα πάλι...αν και σπάνια πιά !!
Με τους τετράποδους φίλους μου τα περνάω είτε αραχτή με εκείνους στην αγκαλιά μου, είτε παίζοντας τρελά παιχνίδια...συνήθως κυνηγετικού χαρακτήρα..χάχά...όσοι έχετε γάτες ξέρετε ;ο) !!


Η αλήθεια είναι ότι θα σπάσω τελείως τους κανόνες γιατί πρέπει να περάσω αυτά τα βραβεία σε άλλους bloggers της επιλογής μου. Όμως επειδή άργησα να τα αναρτήσω και μου είναι και κάπως δύσκολο πιά να επιλέξω μέσα απο τόσα ωραία blogs και επίσης δέν γνωρίζω και ποιοί τα έχετε πάρει δέν θα επιλέξω αυτή τη φορά και ελπίζω να με συγχωρέσετε γι'αυτό! 

Πρίν κλείσω αυτή την ανάρτηση θέλω να καλωσορίσω όλους τους καινούριους μου αναγνώστες και επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα σχόλια που πάντα μου αφήνετε !!! Το ξέρω πως το blog μου υπολειτουργεί τελευταία και ζητάω συγγνώμη γι'αυτό....θα επανορθώσω σύντομα !!
Να είσαστε όλοι πολύ πολύ καλά...θα σας επισκεφθώ όλους σύντομα !!!
Καλή σας μέρα και φιλάκια πολλά !!

Ι would like to say sorry to my foreign friends and readers for not translating this time. I'm not in a very good mood and it was a little difficult and tedious for me to do it !! I will visit you all soon to see what you are up to !! Kisses !!   

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...