Σελίδες

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Games and awards with Love!!!

Γειά σας φίλοι μου!! Πώς είστε όλοι αυτή την όμορφη Κυριακή;!
Σήμερα, που είμαι λίιιγο πιό χαλαρή (πολλέες δουλειές στο σπίτι :οι!)  είπα να κάνω μία παιχνιδιάρικη ανάρτηση κι εγώωω(επιτέλουυυς)!! Ένα καινούριο βραβείο με... εξομολογητικούς όρους κυκλοφορεί στη γειτονιά και μετά απο.. όχι ένα , όχι δύο αλλά τρία καλέσματα!!! Ένα απο τη γλυκειά Γατονεράιδα Τζωρτζίνα που φτιάχνει υπέροχα κοσμήματα και το GeorginArt!!! Ένα απο την υπέροχη και αγαπητή μας καλλιτέχνιδα Φανή και το "Εικαστικές Δημιουργίες"(!!! ) και ένα από την μαγική και δημιουργική νεραιδίτσα απο τό " Η νεραιδίτσα στον κόσμο των θαυμάτων"(!!!) 

(sorry for writing only in greek this time! I don't have enough time! Hope you understand! Listen to the song!! It's one of my favourites in greek!!! ;o)))


 ..και εκεί που έλεγα άντε να βρώ χρόνο να κάνω την ανάρτηση τσούυπ, έρχονται και άλλες δύο συμπαθέστατες blogo- φίλες μου και με καλούν να παραλάβω άλλο ένα πολύ όμορφο και ενθαρρυντικό βραβείο!!! Η μία είναι η γλυκύτατη Κική με τις απίστευτες scrap δημιουργίες της από το "Creative moments" και η άλλη φίλη μας είναι η γλυκύτατη purpleleath με τα ονειρικά της κοσμήματα απο το Jewellry of Dreams !!!  


 Το πόσο χαίρομαι που όλες αυτές οι υπέροχες δημιουργικές υπάρξεις μου χαρίζουν βραβεία δέν λέγεται!!!! Σας ευχαριστώ πολύ , μα πάρα πολύ, με έχετε "σκλαβώσει"!!!! Δέν ξέρω τι να πώ άλλο ή...μάλλον...ξέρω!!
Θα σας πώ τα 10 αγαπημένα μου αφού το θέλετε και μετά θα σας πώ και 7 τυχαίες σκέψεις μου και ότι βγεί!!! χάχάχά!!
Πάμε λοιπόν...

1)Αγαπημένο τραγούδι; Λοιπόοοον!! Απο ελληνικά ο μόνος τραγουδοποιός που μου αρέσει τρελά είναι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και πολύ παλιά ήταν, και είναι ακόμα δηλαδή, ο Παύλος Σιδηρόπουλος και οι Τρύπες ίσως!! Τελικά πολύ δύσκολο να διαλέξω ανάμεσα στα υπέροχα κομμάτια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, κατέληξα όμως σε αυτό το κομμάτι γιατί κατ'αρχήν είναι υπέροχο και γιατί έχω υπέροχες αναμνήσεις και διάλεξα πιστεύω την καλύτερη ερμηνεία απο τον καλύτερο τραγουδοποιό και ερμηνευτή, τον Νίκου Παπάζογλου φυσικά!!!!!
Σας το αφιερώνω!!! 

2)Αγαπημένο επιδόρπιο; Κι αυτό είναι δύσκολη ερώτηση!! Μου αρέσουν διάφορα, αλλά αφού πρέπει να διαλέξω ένα θα πώ...Βάφλα(μεγάλη να είναι και φρέσκια) με πολλές μπάλες παγωτού σε διάφορες γεύσεις!!! Αγαπημένες... το φυστίκι, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα και μπανάνα και σιρόπια απο πάνω!!! (Πώπώωω! Μου τρέχει το σαλάκι!!! Θέλω τώρα..:ορ σλούρπ!!)

3)Τί με εκνευρίζει; Όταν μιλάω και με γράφουν και όταν βλέπω να συμβαίνουν άδικα πράγματα γύρω μου και άσχημες συμπεριφορές!!

4)Όταν είμαι αναστατωμένη... προσπαθώ με κάποιο τρόπο να ηρεμήσω, όχι ότι τα καταφέρνω πάντα! Θέλω να μείνω μόνη μου και να σκεφτώ αλλά άμα με τσιγκλάς θα ξεσπάσω....

5)Αγαπημένο κατοικίδιο;;; Όλα όσα είχα, έχω και θα έχω!! Όλα τα κατοικίδια ζωάκια είναι υπέροχα!! Όλα αθώες καθαρές ψυχές και πάντα πιστοί φίλοι, γι'αυτό τα λατρεύω!!!

6)Μάυρο ή άσπρο;;; Το ένα δέν υπάρχει χωρίς το άλλο!! Και τα δύο τα αγαπώ εξίσου!!! Άσε που μου αρέσουν και οι αντιθέσεις!! Τα αντίθετα έλκονται δε λένε;;

7)Μεγαλύτερος φόβος; Η κακία και η απώλεια!

8)Kαθημερινή στάση ζωής; Να ζώ, να αγαπώ και να μαθαίνω!!!και να δημιουργώ φυσικά!!!

9)Τί είναι τελειότητα για εμένα;; Να έχουμε αγάπη μέσα μας και γύρω μας !!!

10)Ένοχη απόλαυση; Τσιγαράκι μου στριφτό..πότε θα σε κόψω;; Μπορώ να πώ και άλλο ένα; Τα τηγανητά, που ενώ μου αρέσουν πολύ μετά έχω τύψεις λόγω του ότι επιρρεάζουν άσχημα την υγεία και το πρόβλημα της ακμής που έχω χρόνια τώρα, οπότε προσπαθώ να τα αποφεύγω αλλά όχι τελείως, δέν μπορώωω!! Ειδικά το καλοκαίρι στην ψαροταβέρνα στο νησί!!! Κόλασηηη!!! Πατάτες , καλαμαράκια και μαριδάκια και κολοκυθάκια τσίπς!!! Τα τσακίζωωωω!!!!


Ούφ! Το πρώτο τέστ το τέλειωσα!! Τώρα θα αρχίσω να σκέφτομαι τυχαία... 
Σκέφτομαι να μήν τη γράψω στα αγγλικά αυτή την ανάρτηση γιατί είναι πολλά και βαριέμαι!  
Θέλω να βγώ λίγο έξω να κοιτάξω τον ουρανό!! 
Θέλω να ονειρευτώ πάλι ότι τα χέρια μου γίνονται φτερά και πετάω πάνω απο την πόλη όπως όταν ήμουν πιό μικρή!!!  
Πώπώ!! Φέτος τα γενέθλιά μου πέφτουν κανονικάαα!!!! Λές να κάνω πάρτυ;;!! Θα δούμε! 
Πάντα έτσι λέω και ποτέ δέν κάνω στο τέλος!! Μου έχει λείψει η ξεγνοιασιά που ένιωθα στα 20 μου!!!! Αλλά τουλάχιστον τώρα στα 32 είμαι λίγο πιό σοφή!!!!(που λέει ο λόγος)χίχί!!! 
Τα καλύτερα έρχονται!! Στο χέρι μας είναι!!!! Η αλληλεγγύη το όπλο μας!!!

Απο πού ξεκίνησα και πού το έφτασα ε;!! Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου!!!! χάχάχά!!! 
Πολύ πλάκα είχε που έπαιξα αυτό το παιχνίδι!!! Τώρα πρέπει να το δώσω κι εγώ ε;!! Αλλά νομίζω πως έχετε παίξει όλες και πως αυτό το βραβείο πλέον έχει χαριστεί σε πολλά blogόσπιτα! Πάλι τελευταία έπαιξα!! Γιαυτό το χαρίζω σε όποια ή οποιον θέλει να μας εξομολογηθεί κι αυτή-ός τα δικά της/του αγαπημένα!!! 

Το δεύτερο βραβείο θα το χαρίσω όμως στα εξής blogόσπιτα και με τυχαία σειρά γιατί όλες είναι εξίσου σημαντικές για εμένα: 
Vivika μοναδική απο το "The Wandering Deer" 
Maya μοναδική απο το "Maya's Fairytale"
Τζορτζίνα μοναδική απο το "GeorginArt" 
Μαρία Βιλλιώτη μοναδική απο το "Πνοές τέχνης" 
Χαρά μοναδική απο το "Κάντο με αγάπη" 
Φανή μοναδική από το "Εικαστικές δημιουργίες"
Ρένα μοναδική από το "Διαχειρός Ρένας Χριστοδούλου" 
Έφη μοναδική από το "Ιάνειρας Έργα"
καίιι....Ελένη μοναδική ή αλλιώς "Α Pink Dreamer". 

Όλα τα έκανα!! Τί καλά!!! Έχω και δουλειές ακόμα( σίδερο, μπλιάχ :οι), αλλά πρώτα θα πάω μιά βόλτα εδώ γύρω να οξυγονωθεί ο εγκέφαλός μου!!! 

Φιλιά πολλάαααα... σε όλες και όλους!!!! Να είστε καλά και να περνάτε όμορφα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!! 
:o)))

23 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το βραβείο και σε ευχαριστώ για το σχόλιο, αλλά έγινε παρεξήγηση... ο Πάνος είναι το παιδί που είχε γενέθλια, τον φίλο μου τον λένε Χρήστο :D σόρι που έχω χαθεί, αλλά διαβάζω για εξεταστική...φιλάκια πολλά!!!! :) :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νασαι καλα κοριτσι με τα ομορφα βραβεια σου..με γεια και αλλα τοσα καρδια μου..καλο σου βραδυ..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσουν οι ....επεξηγήσεις των προτιμήσεων σου. Μου αρεσει επίσης η περιγραφή τηςβάφλας.Δικαίως, θα κάνεις να τρέχουν και τα δικά μας σάλια. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιρσυνάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου , θα το πάρω με χαρά μου!!!Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που σκέπτεσαι αν και τόσο μικρούλα!!μπράβο σου μωρό μου!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαίρεσαι τα βραβεία σου!!!Καλή βόλτα και καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΡΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχάς πεθαίνω, πεθαίνω για Θανάση!!! Φυσικά λατρεύω και τον Παπάζογλου!!! Το τραγούδι που μας αφιερώνεις είναι μαγικό Μυρσινάκι μου!!! Καλή εβδομάδα να έχεις, φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε για την εξομολόγηση Μιρσυνούλα.Όμορφα πράγματα(αν και τόσο μικρούλα...που λέει και η Φανή.Φανή εκτιθέμεθα!).Ευχαριστώ για το βραβείο.Έχω και από Φανή άλλο.Θα τα παραλάβω σύντομα.Τα φιλιά μου και την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μυρσίνη μου, είσαι θεά! Από πού ν'αρχίσω; Από την επιλογή του τραγουδιού, από τον Παύλο, από τις Τρύπες, από το στριφτό και τα καλαμαράκια, από την στάση ζωής; Πόσο μοιάζουμε σε όλα αυτά... Φιλάκια πολλά και να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οο και άλλο βραβείο!!gratz κοριτσάκι μου!
    θα τα πούμε σύντομα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΥΡΣΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!ΜΥΡΣΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΕΡΑ!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γλυκια μου φιλη σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!
    να εχεις μια υπεροχη εβδομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλως σε βρήκα ΜΙΡΣΙΝΑΚΙ ...ειδες τι ωραία ειναι να παιζεις παιχνιδάκια;;; ο τρόπος που σκέφτεσαι..
    με βρήσκει σύνφωνη...και ναι!!! άνοιξε τα φτερα σου ..για τα όνειρα...σου ευχωμαι καλη εβδομαδα..
    φιλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε Σοφή των 32 Μαίων, δε δίνεις και λίγη (σοφία) σε μας που μας πήραν τα χρόνια και ακόμα βολοδέρνουμε;Κοντεύω να φτάσω στη μαλάκυνση (αλτσχάιμερ το λέμε επιστημονικά)κι ακόμα δεν εμφανίστηκε ίχνος!
    Απόλαυσα την ανάρτηση, ευχαριστώ για τα βραβεία, επειδή είμαι πολύ παιχνιδιάρα τελευταία και έχω παίξει το συγκεκριμένο, θα αλλάξω λίγο το ύφος, θα δεις...
    Να ξέρεις οτι και για μένα είσαι μοναδική...για τους δικούς μου επτασφράγιστους λόγους...
    ΣΕ ΦΙΛΩ και παρακαλώ να διαβάσεις τις απαντήσεις επι των σχολίων σου σε μένα και της αδελφής Σωσούς και να συμμορφωθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Yay!! Beautiful post and congrats on awards and winners..so fabulous! Thanks for sharing your magic always faery spirit!
    HUgs and happiness
    Victoria

    PS: have a most magical week and thankyou for always brightening my day with your kindness and charming spirit!
    hugs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ωωωωωωωωωωω πήρα βραβείο!!καλά που το είδα!!σε ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκούλα μου!!μόλις κάνω τη σχετική ανάρτηση θα σε ενημερώσω..στο κατοικίδιο περίμενα να γράψεις για τις γάτες αλλά επειδή αγαπάς όλα τα ζωάκια δεν κάνεις διακρίσεις!!χαίρομαι που το διάβασα αυτό..αλλά εγώ αν και τα αγαπάω όλα δεν μπορώ να κρύψω την αδυναμία μου για τις γάτες..όποτε βλέπω γάτα στο δρόμο σταματάω την πορεία μου και πηγαίνω προς την γάτα...ναι...καλά κατάλαβες...προς τη γάτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλά γατοφιλάκια γατοφιλενάδα μου σε εσένα και σε όλη τη γατοπαρέα..και για αυτούς που με περνάνε για μουρλή (και είναι αρκετοί το ξέρω) ..ένα έχω να πω...αυτοί χάνουν που δεν έχουν ζήσει με γάτα..δεν ξέρουν τι χάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκείνο για τη ξεγνοιασιά των..20 και τη σοφία των..32..με έκαναν να πεθάνω στα γέλια!! Μικρούλια μου εσείς!!!Είσαι πιο μικρή από τη κόρη μου τη μικρή.Μόνο να χαμογελάς και να ερωτεύεσαι πρέπει γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. έκανα νέα ανάρτηση http://mayasfairytale.blogspot.com/2012/02/blog-post.html και γράφω και για το βραβείο που μου έδωσες!!!happy Sunday!!Πολλά γατοφιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Passei para lhe desejar um bom domingo.
    Boa semana!
    Beijinhos.
    Brasil

    (⁀‵⁀,)
    ¸`⋎´
    ¸.•°`♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή εβδομάδα κοριτσάκι μου καλό και όμορφο!!!! Σε φιλώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μυρσινάκι μου γλυκό, συγνώμη που σε αγαπάω και σου έχω κι άλλο βραβειάκι... πέρνα να το πάρεις!!! φιλάκια γλυκούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...