Σελίδες

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

A Green participation and Happy Spring Equinox !!

Γειά σας blogoφιλαράκια μου !!
Τί χαρούμενη που είμαι με τον ανοιξιάτικο καιρό που έχει !!! Μου ανέβηκε και η διάθεση μου  γιατί ήταν λίγο πεσμένη λόγω της έκθεσης που συμμετείχα.  Δέν πήγε καθόλου καλά για πολλούς και διάφορους λόγους !! Έβγαλα κάτι φωτογραφίες αλλά όχι αρκετά καλές..δέν είχε και καλό φωτισμό οπότε άστο καλύτερα ! Εντάξει..πάντως κάλα έκανα και το δοκίμασα !! Δέν έχασα και τίποτα!!  Ευτυχώς που είχα και το Χριστινάκι να μου κάνει παρέα απο την αρχή μέχρι την ώρα που έφυγα γιατί αλλιώς θα είχα γατοβαρεθεί !! (  μιάουυυυ :οΡ χάχά!!)
Τα αφήνω αυτά τώρα και συνεχίζω..κοιτάω μπροστά...κοιτάξτε τί έφτιαξα για να πάρω μέρος στον διαγωνισμό της Pink Dreamer !!!!
Δέν μπορούσα να χάσω πάλι τον μηνιαίο δημιουργικό  διαγωνισμό της και.. ειδικά όταν έχει για θέμα το αγαπημένο μου χρώμα..το Πράσινοοοοο !!!!

Hello my blog-friends !!
I'm so happy that we have spring again and the days are shinny and bigger and bright !!!!! Ι wasn't in my best mood the previous days cause i got disappointed from the exhibition i took part . But i'm not giving up !! It wasn't an exhibition as i expected it to be !! Well, it's o.k..i had nothing to loose so i tried it !!! Thankfully, i was there with my friend Chris and she kept me company from start till finish..otherwise i would have got really bored !
But now i will leave all these behind and keep on...looking forward.. Look at what i made for the Pink Dreamer's monthly creative contest !!!!
I couldn't miss her wonderful monthly contest again and especially this time that is themed around my favourite colour..Greeeen !!!!  

Αυτή είναι η πράσινη δημιουργία μου και με αυτή τη φωτογραφία δηλώνω τη συμμετοχή μου στο μηνιαίο διαγωνισμό της Ρόζ ονειρεύτριας !!! Το βραχιόλι αυτό το έχω ονομάσει "Η κάμπια" !!! Μα.. δείτε το...δέν μοιάζει ;!!

This is my green creation and with this photo i'm participating in the Pink Dreamer's monthly creative contest !!! This bracelet is called "The Caterpillar" !!! Well...look...doesn't it look like one ?!!   
  
Βραχιόλι box-chain (chainmaille) από αλουμινένια πράσινα κρικάκια !!

Box-chain (chainmaille) bracelet made from aluminium green rings !!

Σας αφιερώνω και ένα σχετικό και παλιό ανοιξιάτικο τραγούδι των Cure...και με πολύ ωραίο βίντεο !!!
I dedicate this song to you !!! A wonderful old spring song from The Cure with a very nice video !! 




Δέν μπορούσα να φτιάξω όμως μία πράσινη δημιουργία μόνο !! Έφτιαξα λοιπόν και ένα κολλιέ choker και συνδύασα τα πράσινα κρικάκια με μπρούντζινα κρικάκια σε μικρότερο μέγεθος !!

 I couldn't make only one green creation !! I also made one choker necklace and i combined the green aluminium rings with smaller size bronze rings !!
  
Στο κέντρο του τσόκερ κρέμεται ένα πράσινο γυάλινο φύλλο...

In the centre of the choker i hanged a green glass leaf...

...καί στο τελείωμά του μία μικρή μπρούντζινη λιβελούλα !!

...and a small bronze dragonfly to the finish !!

Αυτά για την ώρα ! Έχω κι άλλες καινούριες δημιουργίες και θα σας τις δείξω σύντομα !!!
Πολλά φιλιά και να περνάτε καλά !! Σήμερα είναι και η ανοιξιάτικη ισημερία !!! Οι μέρες θα γίνονται μεγαλύτερες απο εδώ και 'πέρα !!!
Η άνοιξη είναι πιά επίσημα εδώ !!!! :ο)))))
Να έχετε όλοι μία υπέροχη ανοιξιάτικη ισημερία και μιά όμορφη βραδιά !!!

That's all for now ! I have several new creations and i will show these to you soon !!!
Lots of kisses and have fun whatever you do !! Today is the Spring Equinox !!! The days will become longer from now on !!!  
Spring is officially here !!!! :o))))
Have a great spring equinox and a beautiful afternoon everybody  !!! 


"Spring Equinox", a paint by Wendy Andrew!!!


29 σχόλια:

  1. Μυρσίνη όπως το είπες και εσύ -σχετικά με την έκθεση -δεν έχασες και τίποτα.Μαζεύεις εμπειρίες. Πολύ ωραία η...κάμπια σου αλλά και το choker, με την λέπτομέρεια της λιβελούλας.Καλή επιτυχία να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh, I love these. The bracelet looks like a vine and that necklace? Oh, so fairy-like! I love seeing your beautiful creations, mirsini!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα τα κοσμήματά σου Μυρσίνη !!!! Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράσινο αναζωογονητικό!! Πολύ μου άρεσε!!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μυρσινάκι μου καλημέρα. Δεν πειράζει καλή μου για την έκθεση..... εσύ να είσαι καλά και θα βρεθούν και άλλες ευκαιρίες.
    Οι δημιουργίες σου είναι όπως πάντα υπέροχες. Καλή επιτυχία και στο διαγωνισμό!!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Μυρσινάκι...Δεν μπόρεσα να έρθω την Κυριακή(γι'αυτό λες πως δεν πήγε καλά;).Δεν μας βγαίνουν όλα όπως τα θέλουμε,αλλά πάντα κάτι μαθαίνουμε και από τα αρνητικά...Πάμε γι'άλλα!Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!Μου αρέσουν πολύ αυτά που έφτιαξες...Φιλιά πολλά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μυρσινάκι μου, τόσο το βραχιόλι, όσο και το κολιέ μου πήραν τα μυαλά! Είναι καταπληκτικά! Μην μου στεναχωριέσαι για την έκθεση! Αν η οργάνωση είχε θέμα, δεν μπορούσες να κάνεις και τίποτα! Είμαι σίγουρη πως την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά! Σε θαυμάζω όχι μόνο για τις υπέροχες δημιουργίες σου, αλλά και επειδή είσαι κορίτσι-μάλαμα! Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα!Πολύ όμορφες και οι δύο δημιουργίες σου!Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!Ευχαριστούμε και για την υπέροχη αφιέρωση!Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίθανα τα κοσμήματα. Και οι Cure όμως.....τι μου θύμισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μυρσινάκι μου! Υπουλο πράγμα αυτά τα μπαζάρ! Τέτοια βαρεμάρα... Και αν δεν έχεις και καλή θέση είναι δύσκολο! Πολύ το σκέφτομαι αν θα το ξανακάνω! Τέλος πάντων! Είναι τόσο όμορφα τα πρασινάκια! Ανοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι δημιουργιες σου ειναι παντα απιστευτα ονειρικες!!!
    σε ευχαριστω πολυ! καλη σου επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΟΥ!!! ΑΝ Κ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ (ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΑΧΑΧΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! ΦΙΛΑΚΙΑ ****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ooo πράσινο!!!
    :)
    πολύ όμορφα!
    (το δικό μου που είναι μωβ είναι πιο ωραίο:Ρ)
    Καλό βράδυ! Φιλάκια¨-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφα τα κοσμήματά σου Μυρσίνη μου!!!Αυτό το πράσινο είναι το αγαπημένο μου!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πανέμορφα πράσινα κοσμήματα!!!Καλή επιτυχία και σε σένα γλυκούλα μου!!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλέ υπέροχα είναι..πως τα φτιάχνεις κοριτσάκι μου; φανταστικό αν και το πράσινο είναι ένα χρώμα που δεν φοράω συνήθως θα το φορούσα σε μπλε που υπεραγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μυρσινάκη είναι πανέμορφα.Αν και έχω ένα μικρό "θέμα" με το πράσινο χρώμα το κολιέ σου το φόραγα άνετα.!!!!! Μην στεναχωριέσαι ομορφούλα για το μπαζάρ την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα τα πράγματα.Καλή επιτυχία σου εύχομαι για τον διαγωνισμό.!!!!!!Λατρεύω Cure!!!!Φιλάκια πολλά.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγνώμη κορίτσι ξέχασα να σου πω να περάσεις απο το σπιτάκι μου για παιχνίδι.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο από όλα στις δημοσιεύσεις σου είναι ότι πάντα εκτός από το κόσμημα έχει και το κάτι ακόμα που θα τη κάνει ξεχωριστή και ίσως δώσει και ένα στίγμα για το που βρίσκεις την έμπνευσή σου!!

    Αγαπώ το πράσινο, αγαπώ και τα κοσμήματα που έφτιαξες!

    Ζήτω η Άνοιξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπέροχη η κάμπια...τη λάτρεψα! Τέλειες οι ιδέες σου για τα πράσινα κοσμήματα...μπράβο για την εμπνευσμένη δουλειά Μυρσίνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μυρσίνη μου, είναι τόσο όμορφα και τα 2!!! Το πράσινο είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα... καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πόσο υπέροχα χρώματα;;;;;; Και μένα το πράσινο είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα μαζί με το μοβ!!! Το βραχιόλι σου είναι υπέροχο όπως και το κρεμαστό και τα δύο είναι μοναδικά και τώρα που μπαίνει το καλοκαιράκι όλο και σκέφτομαι πως θα θελα να αποκτήσω κάποιο από τα κομμάτια σου!!!
    Σε φιλώ γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου Μυρσίνη!Το βραχιόλι σου είναι καταπληκτικό και το κολιέ πολύ πολύ όμορφο!!!!!Καλό βράδυ φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλημερααααα Μυρσινακι μου!!!!
    Εχεις εξελιχθει πολυ με το κοσμημα...Δεν ειμαι ειδικη αλλα
    βλεπω οτι αυτα που δημιουργεις εχουν ενα ιδιαιτερο στυλ,ομορφο ,με υπεροχα χρωματα,στοιχεια...και ξεχωριζουν!!!!
    φιλακια πολλαααα και να εχεις μια απολαυστικη και χαμογελαστη εβδομαδαααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ ξεχωριστά κοσμήματα! Ιδιαίτερα το βραχιόλι, μου αρέσει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Love this piece and Spring is probably my favourtie season......We are going into Winter over here.....Sorry to hear about the exhibition, but keep keeping positive......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...